PANDUAN BUAT DUIT DI SHOPEE SECARA DROPSHIP

ID: 2533 27 Mei 2023, 23:31 Untuk hebahan 308 kali dilihat

1/7
2/7
3/7
4/7
5/7
6/7
7/7
Gambar 1
Gambar 2
Gambar 3
Gambar 4
Gambar 5
Gambar 6
Gambar 7
Lihat gambar penuh
Kategori
Ilmu perniagaan
Saya nak kongsikan bagaimana cara mudah dan cepat untuk buat duit di shopee ni.. Sebenarnya tak ramai yang tahu cara ni sebab benda masih baru.. Dan ramai orang masih buat cara lama yang susah dan memenatkan.. Cara yang saya maksudkan tadi adalah kita gunakan sistem AUTOMATIK.. Buat apa nak buat secara manual kalau kita boleh buat secara auto kan. Simple dan menjimatkan masa dan tenaga.. Apa yang Auto tu? Ok, dengan sistem terbaru ni banyak benda yang perlu dibuat secara manual telah pun dimudahkan dengan sistem ini. Auto Upload produk ke shopee - Dengan sistem ni anda hanya perlu klik2 sahaja nanti semua detail produk akan masuk ke kedai shopee anda. Jimat masa dan tenaga. Auto Update stock - Dengan sistem ini anda tidak lagi perlu update stock 1 per 1 secara manual dan cek stock dengan supplier setiap hari kerana sistem dah bantu auto update kan untuk anda.. Rileks sikit la kerja kan.. Auto Proses order - Bila anda dapat saja order di shopee tak perlu nak kelam kabut nak buat apa-apa dah..semua HQ supplier yang akan uruskan dari A-Z untuk anda. Anda hanya perlu pastikan dalam akaun supplier ada kredit sahaja.. Yang lain semua ditanggung beres.. Amacam, best tak? Semua dah auto kan baru lah rileks sikit buat bisnes tak kalut sangat. Sesuai sangat kalau anda masih lagi bekerja ataupun masih student tapi nak berniaga dekat shopee ni. Guna je sistem ni.. Tak payah berhenti kerja pun untuk nak tambah income.. Anda berminat dengan Panduan AutoShopee? Klik sini untuk detail 👇 https://bniresources.onpay.my/order/form/autoshopee/1324 ============ Sertai channel Telegram kami 👇 https://t.me/partimedropship